Vikend za sodnike in sodnice

Organizatorji 66. Državnega mnogoboja vabimo vse prostovoljce, ki boste na državnem mnogoboju sodelovali kot sodniki, da se nam pridružite na Vikendu za sodnike!

DATUM IN KRAJ

Vikend za sodnike bo potekal od petka, 26. 5. 2023, do nedelje, 28. 5. 2023, vendar bo glavni del potekal v soboto od 9. do približno 19. ure, tako da se boste lahko vsi, ki bi si tega želeli, udeležili tudi koncerta MI2 ob 60-letnici kamniških tabornikov, ki bo potekal v Samostanu Mekinje. Seveda pa vam ponujamo možnost, da se nam pridružite že v petek in ostanete z nami še do nedelje dopoldne, da se bolje spoznamo in podružimo.

Prihod na lokacijo bo možen šele po 18.30 v petek, 26. 5. 2023. Nastanitev in celotno dogajanje vikenda bo potekalo v RUP Mengeš – dom tabornikov.

NAMESTITEV IN PREHRANA

Prenočevanje bo možno v šotorih, ki jih morate prinesti s seboj. Poleg šotorov seveda prinesite s seboj vse, kar potrebujete za taborniški vikend (spalno vrečo, armafleks, menažko, čutaro in drugo opremo, ki jo potrebujejete). V petek ne bo organizirane prehrane, zato se tisti, ki se nam nameravate pridružiti že v petek, prej ustavite kje na večerji ali pa si prinesite s seboj nekaj za pod zob.

TEKMOVALNA PRAVILA

Letošnji državni mnogoboj bo potekal po pravilih, verzija 12. 4. 2021 . Ta so objavljena v taborniški knjižnici na spletni strani in dostopna na Pravila tekmovanja – državni mnogoboj. Prosimo, da si pred vikendom preletite propozicije, če jih ne poznate dovolj dobro.

PRIJAVE

Prijave za udeležbo na vikendu za sodnike zbiramo do srede, 24. 5. 2023, prek spletne prijavnice. Če se dovolj hitro prijaviš, boš imel_a zagotovljeno prenočišče v taborniškem domu. Za podrobnosti in kakršnakoli vprašanja nas lahko kontaktiraš na drzavni.mnogoboj@taborniki.si ali barbara.skrlj@taborniki.si.


Objavljeno:

v

Avtor/ica: